یکی از مدرن‌ترین کارخانه‌های تولید بتن سبک خاورمیانه که در استان سمنان با مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره ) تاسیس شده است، تولید آزمایشی خود را آغاز کرد.

 


دکتر حسین شیرزاد معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در بازدید از مراحل مقدماتی تولید آزمایشی محصولات بتنی گروه تجارت جاوید پارسیان گفت: گروه صنعتی- معدنی مذکور با همکاری بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، در سال 1387 اقدام به مطالعه، تهیه  و اجرای طرحی کرد که ساخت مجهز ترین کارخانه بتن سبک در استان سمنان و تولید یکی از مدرن ترین و استانداردترین مصالح ساختمانی مطرح در دنیا را به دنبال داشت.
وی افزود: این شرکت درجنوبی ترین قسمت شهرک صنعتی سمنان و در حوالی روستاهای کم توسعه و محروم دلازیان، رکن آباد، حسن آباد و خیرآباد قرار دارد که با مشکل مزمن بیکاری و مهاجرت های ادواری روبرو است.
محصولات این شرکت جایگزین مناسبی برای آجر، سفال و بلوک های سنتی است و وزن آن  معادل     بتن های متعارف در هر متر مکعب است (kg600) و در حفظ برودت و حرارت بی نظیر است     (C1260 مقاومت حرارتی ).
در ادبیات صنعت ساختمان، این محصول را بلوک های سبک بتنی هوادار اتوکلاو شده  یا بلوک متخلخل سبک می نامند و نام اختصاری آن AAC است.
دکتر شیرزاد گفت: تولید این محصول وسعت اتوکلاوها، بال میل و تجهیزات مکانیزه و تاسیسات بسیار عظیمی را می‌طلبید که با تلفیقی از تکنولوژی بومی و خارجی طراحی، تولید و آماده شده است.
به گفته وی مطابق تفاهم نامۀ میان شرکت مذکور با بنیاد برکت کل منابع مورد نیاز طرح در مراحل مقدماتی معادل 086، 66 میلیون ريال پیش بینی شده بود که با توجه به تورم های ناشی از تحریم‌های اخیر افزایش منابع سرمایه ای طرح را در سال 1391 شاهد بوده ایم و با ابتکار قابل توجهی موفق به زدودن اثرات نامطلوب تحریم ها شدیم.
وی افزود: این طرح از سوی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت مسکن و شهرسازی در شمول مصالح نوین صنعت ساختمان قرار یافته و این شرکت موفق به اخذ تأییده فنی از مرکز یاد شده شده است.
دکتر شیرزاد ادامه داد: دوره ساخت و احداث این کارخانه از ابتدای سال 1388 لغایت پایان سال 1391 به طول انجامیده و ظرفیت تولید آن 450 متر مکعب در روز است.
با وجود وعده‌های بانک صنعت و معدن در پرداخت تسهیلات، فقط نسبت به ارائه 13 میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات از مجموع 55 میلیارد ريال اقدام کرده است که به ناچار شرکاء مجبور به جایگزینی سهم شرکاء به جای سهم آوردۀ بانک مذکور شده اند.
به گفته دکتر شیرزاد در حال حاضر این شرکت سهم قابل توجهی در جذب جوانان بی کار این ناحیه داشته است و 110 نفر نیروی کار جذب کرده که 25 نفر از شاغلین آن دارای مدرک کارشناسی هستند.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که در سال 86 تاسیس شد، تاکنون تلاش کرده است در حوزه کارآفرینی فردی و جمعی با تشکیل شرکت با افراد حقیقی یا حقوقی، برای راه اندازی طرح های اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام کند.
این بنیاد تاکنون برای مشارکت در 131 طرح کارآفرینی در سطح کشور، بیش از 13هزار و 600 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
اجرای این طرح‌ها بیش از 730 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 550 هزار نفر پوشش می دهد و بیش از 100 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کند.
بنیاد برکت در هر دو حوزه کارآفرینی فردی و جمعی سعی کرده  با تشکیل شرکت با افراد حقیقی یا شخصیت های حقوقی، یا مشارکت با افراد حقیقی در تاسیس شرکت های سهامی خاص به عنوان شخصیت‌های حقوقی قابل اتکا برای راه اندازی طرح های اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار کشور، اقدام کند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس